Kayıt Arama SSS Üye Listesi Kullanıcı Grupları Giriş  
Başlığa cevap gönder En son aldıgımız makyaj malzemelerimiz
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 744, 745, 746, 747, 748, 749  Sonraki

zizil
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
güle güle sürün prada
Kullanıcının profilini görüntülezizil tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
Prada
Uzman Üye
Uzman Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
sagol tatlim
Kullanıcının profilini görüntülePrada tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
Merhaba
housewife
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
Everyday mineral fondoten almak istiyorum. Bu ürünün satışını yapan arkadaşlar varmı? lütfen bana mesaj yazın..

Kullanıcının profilini görüntülehousewife tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
cinars
Aktif Üye
Aktif Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
pradacım çoook uzun zamandır foruma girmiyordum bir baktım sen coşmuşsun valla:))))
aldıklarının hepsi birbirinden güzel bayıldım resmen çok kıza zamanda ben de ikinci bir nyx çıkartması yapıcam sayende:)
Kullanıcının profilini görüntülecinars tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönderMSN Messenger
Prada
Uzman Üye
Uzman Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
Very Happy yap yap guzelim iyi olur valla,ben simdi durgunluk donemime girmis bulunuyorum Smile esim sagolsun
takipcinim,faninim guzelim.bende bugun senin bloga baktim,fikir olur diye,taki isine baslamak istiyorum cinarscim ama yani varyaa senin yaptigin takilara baktimda nasil kivirmissin uclarini nasil baglamissin diye Shocked cok sabirli olmam lazim galiba.ben boyle hafta sonlari bazen evde yalnizken birseyle ugrasmak istiyorum ama bikiyorum.belki dedim taki olursa bikmam.neyse hic bisey bilmiyorum bu konuda Very Happy denicem yapsam yapsam tesbih yaparim ben
Kullanıcının profilini görüntülePrada tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
cinars
Aktif Üye
Aktif Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
Canım benim sen yapmaya başla ben takıldığuın yerlerde sana yardımcı olurum. foto falan çeker yollarım merak etme. aslında takı yapım derslerine başlamak istiyorum ama vakitsizlikten hiç bir planımı uygulmaya koyamıyorum. yapmaya başladıkça çok kolay olduğunu ve o rengarenk boncukların seni nasıl rahatlattığını göreceksin:)
Kullanıcının profilini görüntülecinars tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönderMSN Messenger
Prada
Uzman Üye
Uzman Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
yavrum canim cok sagol,umarim dedigin gibi rahatlarim biraz.
Prada
Uzman Üye
Uzman Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
son aldigim cicilerim cicislerim Danss aslinda yine ne almaya girmistim ama ne alip ciktim durumunu yasadim.simdi soyle,nude far ariyordum aslinda nude tonlarin hemen hemen hepsini denedim yine de istedigimi bulamayinca,bende bari baska renk alayim dedim.ilk defa mac far aliyorum,suan surmusum gayet iyiymis bu ya.
begendim.kaliciligi nasil hic bir fikrim yok,kalmasin ama onemli de degil.zaten goz makyajimi gun icinde mutlaka yeniliyorum.urunler hakkinda sunu diyebilirim,yani ben bilincli bir mac alicisi degilim Very Happy mesela su son cikan tum urunleri dizmisler boyle,vallahi hepsi birbirinden igrencti.sadece ekranda begeniyorum yanina gelince pekte ilgimi cekmiyor.hep bunu yasiyorum nedense.sitede begeniyorum yanlarina gittigimde begenmiyorum.coguda cok koyu zaten.bende onun icin acik tonlardan secmeye dikkat ediyorum.simdi bu aldigim bir alliktan cok pismanim.Gleeful u orada begendim ama eve gelince surdugumde cok pis durdu.bir kere zaten orada oyle oyuk oyuk kullanilmis hali daha bir cezbediciydi,suan bakiyorum da hic oyle ordaki gibi cekici degil.usteliuk cok koyu durdu.azda sursem ayni cokta ayni.nasil kullanmaliyim bilmiyorum.mineral diye zaten daha yogun sanki.amann,buda miskoop yaaa.Dainty alliga bayildim.simdi artik usanmadan bikmadan her gun surerim.cok dogal durusu var,bu nedenle sevdim.atlantic blue far ile smokey eye yapcam,mavi smokey cok seviyorum.mavi goz kalemi aradim istedigim tonda bulamadim,daha sonra yine baska markalarda bakicam.yesil goz kalemim evin icinde kayip,nerde bilmiyorum.simdi yenisini aldim ya,yeniden karsima cikar kesin.rosemary&thyme kalemin rengi.
rimel konusunda cok kararsizim,normalde begendigim uc tane marka var ama aptalligima doymayim,illa yeni birsey denemek istiyorum.onun icin yine hic daha once denemedigim bir marka almak istedim.hemde icindeki siyah goz kalemi extra olmus oldu.clinique lash power mascara acccaip guzelmis.tavsiye ederim,cokta ucuz.tabiki bana yine cok siyah gibi gelmedi,evet siyah ama istedigim kadar yogun siyahligi yok.komur gibi simsiyah yapan bir mascara olsa super olur.var mi acaba?

ojeler cok sevdigim catrice cosmetics,fiyat olarak cok cok uygun zaten,renk secenekleri cok fazla.kalicilik tabiki tartisilir.henuz surmedim,bu ojeler oldukca mat ve kaliciklari hakkinda fikrim yok ama.denicem,umarim iyidir.gerci benim takintim kaliciliktan cok mat ojelerin surulusu.cunku zaten hemen ertesi gun yada bir sonraki gun surdugum ojeden bikarim silerim.onun icin cokta onemli degil yani kaliciligi ama lutfen yine beni deli etmesin.ya ben suremiyorum boyle mat olanlari.deliriyorum,surup surup siliyorum.kat izi cikiyor,dumduz olmuyor.insallah bunlarda bu sorunu yasamam.ama yok kesin yasarim bence.hangi mat oje oyle degil ki. Confused
essence oil control paperlari ne icin aldim bilmiyorum.aslinda cildim kupkuru ve yag sorunu yasamiyorum.yada fondotenimi de sabitlicek baska urunler kullanan biriyim ama sanirim tipleri hosuma gitti.ne bilyim iste,bulunsun cantamda.tanesi zaten bir euro mu elli kurusmu ne.

Sabon bir Hollanda markasiymis,aynen lush gibi urunleri.ilk defa aldim henuz denemedim ama su musk kokulu banyo kopugu harika kokuyor.birde dulce de leche sabun cok hos,diger iki banyo sutude aslinda toplari ama bayan sut dei bakicaz tabi sut haline gelicek mi Confused coconut ve balli
_gLamorous_
Hızlı Üye
Hızlı Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
huuuuuuuuuuu süperlerrrrrrrrrrr Shocked güle güle kullan tatlım hepsini : )

Kullanıcının profilini görüntüle_gLamorous_ tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
remedios
Üye
Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
merhaba prada
aldığın kozmetikler çok güzel
güle güle kullan
ben yağızdan sonra yüzümü yıkayıp nemlendirici sürebilirsem kendimi şanslı sayıyorum
eskiden ruj sürmeden kapıdan dışarı adımımı atmazdım
belki hevesim geri gelir diye bakıyorum bu sayfalara
Kullanıcının profilini görüntüleremedios tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
En son aldıgımız makyaj malzemelerimiz

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Tüm zamanlar GMT +2 Saat  
745. sayfa (Toplam 749 sayfa)  

Başlığa cevap gönder