Kayıt Arama SSS Üye Listesi Kullanıcı Grupları Giriş  
Başlığa cevap gönder forum açılmadı hasta oldum:(
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Prada
Uzman Üye
Uzman Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
Sevgili yoneticim Nescafecigim,
efendim benim bi sorunum var,yazilarimizi uzun tutunca (sanirim) mesajlari ya yollamiyor ya da tekrar yollaya bastigimizda iki defa yolluyor.ben genelde yazmak yada resim eklemek istedigim konuma bi mesajda yer vermek istiyorum.arka arkaya yazmak hosuma gitmiyor.yoksa kisaca arka arkaya yazi yazmak daha mi iyi?
bu sorun sadece bende mi oluyor acaba,onuda bilmiyorum ya gerci Very Happy
Kullanıcının profilini görüntülePrada tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
turuncu
Süper Üye
Süper Üye

Konum: BENİM GERÇEK ÖĞRETMENLERİM ÖĞRENCİLERİMDİR. "Vasat öğretmen anlatır, iyi öğretmen açıklar, daha
Alıntıyla Cevap Gönder
Prada yazmış:
Sevgili yoneticim Nescafecigim,
efendim benim bi sorunum var,yazilarimizi uzun tutunca (sanirim) mesajlari ya yollamiyor ya da tekrar yollaya bastigimizda iki defa yolluyor.ben genelde yazmak yada resim eklemek istedigim konuma bi mesajda yer vermek istiyorum.arka arkaya yazmak hosuma gitmiyor.yoksa kisaca arka arkaya yazi yazmak daha mi iyi?
bu sorun sadece bende mi oluyor acaba,onuda bilmiyorum ya gerci Very Happy

pradacım mesaj uzun olunca yazmak içinde uzun süre geçiyor ve o sırada sayfa yenilenmediği için ofline oluyoruz, bunun için eğer uzun yazdıysan mesajın kaybolmasın yani silinmesin diye yazdıklarını seçip ctrl+c tuşlarıyla kopyala eğer gitmezse yeniden yazmak zorunda kalmazsın yine yazanı yanıtlaya tıklayıp sonra ctrl+v tuşlarıyla yapıştır, yada kısa benim gibi daha kısa yaz Kiss Kiss

nescafeninde verecek cevabı vardır illaki Cool

Uzman Üye
Uzman Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
tamam canim sagol.bir dahaki sefere oyle yaparim bari. Çiçek keske birde yolladigimiz mesaji silme bolumu olsaydi.bazen iki defa yollanan mesajlarda ikinciyi editlerken acaba burada simdi ne sacmalasam diye dusunuyorum.tek smiley yollamak ta yasak sanirim.neyse icimden geceni yazarim artik Cool aman yarabbi
Kullanıcının profilini görüntülePrada tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
turuncu
Süper Üye
Süper Üye

Konum: BENİM GERÇEK ÖĞRETMENLERİM ÖĞRENCİLERİMDİR. "Vasat öğretmen anlatır, iyi öğretmen açıklar, daha
Alıntıyla Cevap Gönder
Prada yazmış:
tamam canim sagol.bir dahaki sefere oyle yaparim bari. Çiçek keske birde yolladigimiz mesaji silme bolumu olsaydi.bazen iki defa yollanan mesajlarda ikinciyi editlerken acaba burada simdi ne sacmalasam diye dusunuyorum.tek smiley yollamak ta yasak sanirim.neyse icimden geceni yazarim artik Cool aman yarabbi

ben öyle olunca sadece çift gitmiş yazıyorum yada smiley gönderiyorum, sürekli olmayınca rahatsız etmiyor, bu arada bazen benim mesajlarımda delete tuşu görünüyor ama her zaman değil nedense

Uzman Üye
Uzman Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
Laughing acaba nescafe bazen bilerek mi ekliyor Laughing ''cabuk yazdigini sil''turuncu der gibi
Very Happy Very Happy
turuncu
Süper Üye
Süper Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
Prada yazmış:
Laughing acaba nescafe bazen bilerek mi ekliyor Laughing ''cabuk yazdigini sil''turuncu der gibi
Very Happy Very Happy

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing valla beğenmiyorsa olabilir Smile Smile Smile

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Tüm zamanlar GMT +2 Saat  
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)  

Başlığa cevap gönder