Kayıt Arama SSS Üye Listesi Kullanıcı Grupları Giriş  
Başlığa cevap gönder Selam hanımlar :)

Selam hanımlar :)
YesiL
Çaylak Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
Kozmetikden Çok fazla anlamıyorum Gezinirken burayı buldum İnşallah fadalı olacağına inanıyorum Smile Teşekkürler
Kullanıcının profilini görüntüleYesiL tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
turuncu
Süper Üye
Süper Üye

Konum: BENİM GERÇEK ÖĞRETMENLERİM ÖĞRENCİLERİMDİR. "Vasat öğretmen anlatır, iyi öğretmen açıklar, daha
Alıntıyla Cevap Gönder
hoşgeldin aramıza

kendini tanıtırmısın biraz?

Admin
Admin

Alıntıyla Cevap Gönder
hoşgeldin Yeşilllll, iyi forumlar diliyorum, her hangi bir sorun olursa bana direkt özelden yazabilirsin

Prada
Uzman Üye
Uzman Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
hosgeldin
Kullanıcının profilini görüntülePrada tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
Teşekkürler Hoş buldum
YesiL
Çaylak Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
Smile adım sevim istanbulda yaşıyorum Fotoğraf studyosunda çalışıyorum 29 yaşındayım kendime Nick olarak Finduk alıcakdım ama malesef sahipliymiş :d
Kullanıcının profilini görüntüleYesiL tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
Prada
Uzman Üye
Uzman Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
cadikiz: evet canim findukumuz var ama kendisi yok Very Happy ,goremedim.yesilde guzel,bayilirim yesile lovecadikiz
Kullanıcının profilini görüntülePrada tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
Selam hanımlar :)

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Tüm zamanlar GMT +2 Saat  
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)  

Başlığa cevap gönder