Kayıt Arama SSS Üye Listesi Kullanıcı Grupları Giriş  
Başlığa cevap gönder sheer skin

sheer skin
Prada
Uzman Üye
Uzman Üye

Alıntıyla Cevap Gönder

su gormus oldugunuz sheer skin acisiz epilasyon urunu hakkinda biraz yorum yapmam lazim.fiyati 34,95 euro olup,iviri ziviri getirtme parasi derken elinize 47 euroya ulasiyor zaten.hayir ben raziyim fiyatina,yeterki acisiz epilasyon yapsin.

o kadar kiziyorum ki kendime,bu lanet urunu ben reklamlarda gormustum.cok pratik geldigi icin getirttim tabi hemen.neyse yaninda goruldugu gibi extra basliklari ile geliyor.o minik olanlari tek parmaga gecen,yuz kismina kullanabiliyorsunuz.dudak ustu yada cene altina gerek goruyorsaniz.ben bu paketimin gelmesine yakin zaten kollarima epilasyon yapmadim bilerek.geldiginde denicegim icin, iyi bari uzasin dedim. Very Happy uzayabildigi kadar uzadi ama oyle okuz kolu gibi killi olmadi.yani bu urunun tanitimindaki dedikleri gibi yeterli derecede uzadi.
ama yooook,bu urunu kullanmaniz icin once siz bir jilet ile almaniz ve ardindan up uzun sert cikan killariniz icin kullanabilirsiniz sanirim.yaaa oyle sacma bi urun ki,aldim koluma deniyorum aynen dedigi gibi,once saat yonunde ardindan da ters yonune hizli hizli.kese mi yaptim,apilasyon mu belli degil.kolumda yanmalar oldu,ki vucut olarak hassas degilimdir.neyse belki daha uzun killi olmak lazim dedim esime denedim.zar zor guc yani adam acti kolunu.sonra koldan vazgecti,efendim niye?is arkadaslari gorse ne olurmus Confused sanki erkeklik elden gitti hayret birsey yaa.
iyi ozaman bacagini alalim dedim,neyse zar zor kabul ettirdim.onuda almadi bu alet.yaa valla fasa fisodan baska birsey degil.ustelik killari kiriyomu nedir ne yapiyorsa artik,oyle kalamiyorsunuz.mutlaka ardindan jiletle yada makina ile almaniz sart oluyor.
sonra bu urune son bi sans vereyim dedim,dudak ustumde sari sari cikan o minik killar icin kullanyim dedim.aman allahim,ya size nasi desem arkadaslar,sanki sirf masaj icin.ne aldigi belli ne kestigi ne birsey.hatta esim dediki allah askina birak sunu,yarin sabah uyandiginda seni biyikli gormek istemem dedi. Mad
erkek gibi kil cikar yoksa falan diyince bende korktum biraktim.
kesinlikle tavsiye etmiyorum,tv de cikan bu cell urunleride artik getirtmeyi dusunmuyorum.valla butun hevesim gitti kayboldu.parasi bi tarafa,nasi sevinmistim kirk saat ugrsamicam diye,cunku makine ile almak valla cok zamanimi aliyor.
Kullanıcının profilini görüntülePrada tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
sheer skin

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Tüm zamanlar GMT +2 Saat  
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)  

Başlığa cevap gönder