Kayıt Arama SSS Üye Listesi Kullanıcı Grupları Giriş  
Başlığa cevap gönder En son aldıgımız cilt bakım urunleri
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 105, 106, 107, 108  Sonraki

finduk
V.I.P Üye
V.I.P Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
perricone göz kremi
md güneş koruyucu aldım, ikisinden de memnunum kızlar tavsiye ederim Cool

Süper Üye
Süper Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
güle güle kullan funda abla.benim de güneş koruyucu almam lazım.geçen senekiler bozulmuştur şimdi...
Kullanıcının profilini görüntülebarbiegirl tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
moderatörler
gkoc
Çaylak Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
Arkadaşlar moderatörün mailine nasıl ulaşabilirim ?
Kullanıcının profilini görüntülegkoc tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
barbiegirl
Süper Üye
Süper Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
nescafe'nin profiline girerek özel msj yazabilirsin.
Kullanıcının profilini görüntülebarbiegirl tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
sezenist
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
güle güle kullanın kızlar Smile ddf glıkolik wash ddf daily matte spf 15,ddf brıghtenıng cleanser(strawberyyden aldım kızlar rengi resmen turuncu mail attım fotosunu göndericem ve 2 parmak aşağıda resmen az yani kullandım bişey yapmadı yüzüme ama rengi resmen kayısı rengi)
Kullanıcının profilini görüntülesezenist tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
Prada
Uzman Üye
Uzman Üye

Alıntıyla Cevap Gönder

Sonunda bir karar verebildim ve Decleor urunlerimi getirttim.aslinda daha getirtmem gereken bir suru maske,ek bakim falan filan var.fakat simdilik temel bakim urunlerimi getirttim.gunluk rutin kullandiklarim olsun istedim.fakat sevgili guzellik uzmani,o kadar iyi bir bayan ki,ilk defa getirtmeme ragmen, yaninda bana bir suru tester yollamis.en cokta Decleor kitabimi sevdim desem.hemen hemen hersey,genis bir sekilde anlatilmis,kullanma kilavuzu gibi birsey.kesinlikle gelecek aya,bu bayanin yanina vucut bakimi ve cilt bakimi icin gidicem Dans
urunlerim daha dun geldi,fakat hala gripten kurtulamadigim icin denemedim.sevmiyorum oyle sumuklu sumuklu urun kullanmayi falan Confused kullandikca urun yorumlarimi yapicam.
Kullanıcının profilini görüntülePrada tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
barbiegirl
Süper Üye
Süper Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
prada'cım güle güle kullan.merak ettim bu ürünleri...aman kendine dikkat et bu arada ben de hastayım
Prada
Uzman Üye
Uzman Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
tesekkurler canim.urun yorumlarimi bos oldugum bir gun yapicam.cok cok memnun kaldim valla.
gecmis olsun hayatim.sende dikkat et kendine. Kiss
Kullanıcının profilini görüntülePrada tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
barbiegirl
Süper Üye
Süper Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
çok sevindim beğenmene.benim de ürünlerim bitiyo az kaldı.
teşekkür ederim.atlattım sayılır hastalığı ama havalar çok kötü Sad
medusa
Süper Üye
Süper Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
geçmiş olsun barbicim,pradam gülü gülü kullan cicişlerini Cool

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Tüm zamanlar GMT +2 Saat  
106. sayfa (Toplam 108 sayfa)