Kayıt Arama SSS Üye Listesi Kullanıcı Grupları Giriş  
Başlığa cevap gönder Coastal scents mineral sitesi
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 50, 51, 52

zizil
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
üzüldüm hayatım ya umarım gelir yada iade ederler
Kullanıcının profilini görüntülezizil tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
morbulut
Aktif Üye
Aktif Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
kızlar yazmayı unuttum buraya 21inde mail atmıştım fırçaları artık istemiyorum paramı iade edin diye ilk siparişimi iade ettiler ikinci siparişimi de beklicem 20 gün oldu ama inşallah gelir gelmezse iki ay sonra ona da artık mail atmak zorunda kalcam Confused belki bişeyler almak isteyenler olur siteyi çok da kötülemiyim ama ben açıkçası düşünmüyorum çünkü tenezzül edip anca bir milyonuncu mailime cevap veriyorlar Confused
Kullanıcının profilini görüntülemorbulut tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
BlueAngel
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
Morbulut üzüldüm canım böyle birşey olduğuna Sad Coastal benim en sevdiğim ve güvendiğim mineral markalarından biri nasıl da böyle birşey oldu hayret Sad

Yeni Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
bana kargosu en hızlı ve sorunsuz ulaşan mineral markası coastal, umarım ikinci şiparişini de daa fazla uğraştırmadan iade ederler bulutcum...
krem eyeliner olayına iyice sardırdığım için bikaç tane daa eyeliner fırçası istemiştim geçen coastaldan, özellikle bu fırçaya bayıldım, hazır indirim de varken bikaç tane alsaymışım keşke... kullanması gerçekten çok kolay Wink
Kullanıcının profilini görüntülehandush tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
Prada
Uzman Üye
Uzman Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
Bilmem aklim karisti benim.bu markanin paletlerini zoeva.de satiyor kizlar,simdi kim kimi taklit etmis ve ne kadarda guzel birebir taklit etmis yahuu.hayran kaldim allik paletlerine.kesinlikle ay sonu bunlar benim olmali kızgın kızgın farlar cok dandik geldi nedense su 88 ve 96 lik olanlar.neyse bilgisi olan varsa bana bi deyiversin yaa.nedir bu simdi?baktigimda zoeva bana haddinden fazla hesapli geldi acikcasi.coastel scents daha pahali. Confused
Kullanıcının profilini görüntülePrada tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
alışveriş konusunda yardım
denizbiyologu76
Çaylak Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
selam kızlar,

yazdıklarınızı okudum ve bende birşeyler sipariş vermek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. nasıl sipariş verdiğinizi adım adım anlatabilir misiniz?
Kullanıcının profilini görüntüledenizbiyologu76 tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
Re: alışveriş konusunda yardım
hande34
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
denizbiyologu76 yazmış:
selam kızlar,

yazdıklarınızı okudum ve bende birşeyler sipariş vermek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. nasıl sipariş verdiğinizi adım adım anlatabilir misiniz?

Şimdi önce sol taraftan ürünleri seçiyorsun add to card diyerek karşına bir ekran çıkıyor country den türkiyeyi seçiyorsun method dan posta yöntemini seçiyorsun en uygunu usps first class yani en alttaki zip code a posta kodunu yazıyorsun check out a basıyorsun yine bir ekran çıkyor ı agree yi tıklıyorsun sonra çıkan formdaki bilgileri dolduruyorsun
Kullanıcının profilini görüntülehande34 tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
hande34
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
continue diosun email adresini yazıp şifre oluşturuyorsun yine continue diosun ödeme sayfası gelecek kart bilgilerini gir ok le oldu bitti umarım yardımcı olabilmişimdir
Kullanıcının profilini görüntülehande34 tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
denizbiyologu76
Çaylak Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
hande34 yazmış:
continue diosun email adresini yazıp şifre oluşturuyorsun yine continue diosun ödeme sayfası gelecek kart bilgilerini gir ok le oldu bitti umarım yardımcı olabilmişimdir

sevgili hande yardımların için teşekkürler sipariş verdim bile:)
Kullanıcının profilini görüntüledenizbiyologu76 tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
hande34
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
Rica ederim cnm güle güle kullan Wink
Coastal scents mineral sitesi

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Tüm zamanlar GMT +2 Saat  
52. sayfa (Toplam 52 sayfa)  

Başlığa cevap gönder