Kayıt Arama SSS Üye Listesi Kullanıcı Grupları Giriş  
Başlığa cevap gönder vucut bakım urunlerimiz
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 21, 22, 23

barbiegirl
Süper Üye
Süper Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
kızlar selülit kremi alıcam.daha önce dior bikini'yi ve clarins'inkini kullanmıştım.diordan memnun da kaldım aslında ama shiseido'yu denemek istiyorum.kullananınız var mı shiseido'yu?
Kullanıcının profilini görüntülebarbiegirl tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
Prada
Uzman Üye
Uzman Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
ben kullanmadim hic Sad ama barbiecim retinolu yuksek olan urunleri tercih et bence.
Kullanıcının profilini görüntülePrada tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
barbiegirl
Süper Üye
Süper Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
almaktan vazgeçtim pradacım ama sağol
Kullanıcının profilini görüntülebarbiegirl tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
balmond
Çaylak Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
Merhaba. Ben sitede yeniyim ama mesajlara baktım da bi, bayağı faydalanıcam gibi görünüyor tavsiyelerden. Smile Önceki sayfalarda hem peeling hem de etkili bir nemlendirici soruyodu bazı arkadaşlar. Normalde ben vücut için Body Shop ürünlerini kullanıyorum ama yeni bir marka keşfettim, Kayla diye bir marka . Body Shop kadar güzel hem de daha ucuz. Peeling ürünleri çilekli ve mangolu. Ben çileklisini aldım. Kullanırken yemek istiyorum. Smile Kese gibi ama bi de içinde jojoba, makademia falan gibi yağlar var, yumuşacık yapıyor. Aynı markanın bir de zeytinyağlı vücut nemlendiricisi var, ikisini beraber sipariş etmiştim zaten, onun da üstüne yazmışlar zaten, sür ve hemen giyin diye. Duştan sonra sürüyosun, zaten sprey şeklinde. Hemen emiliyor, hem de cildi kadife gibi yapıyor. Smile
Ben de bi selülit kremi arıyorum. Ama hiçbiri işe yaramıyor, değil mi? Var mı bana önereceğiniz marka arkadaşlar?
Kullanıcının profilini görüntülebalmond tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
balmond
Çaylak Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
Haa, bu arada ben internettten aldım. Başka nerde var bilmiyorum bu KAYLA ürünleri.
Kullanıcının profilini görüntülebalmond tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
Nescafe
Admin
Admin

Alıntıyla Cevap Gönder
balmond yazmış:
Haa, bu arada ben internettten aldım. Başka nerde var bilmiyorum bu KAYLA ürünleri.

Kayla kullanıp memnun kalan birilerini görmek ne kadar güzel. Şu an Kayla ürünleri sadece www.naturaturk.com ve www.orbido.com da yapılıyor ve 2 ürün alana üçüncüsü hediye. NaturaTürkte arkadaşlar sanırım bir set bana hediye gönderecekler bugün yarın hepsini kullanıp deneyip yorumlarımı yazarım sizin için.

vucut bakım urunlerimiz

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Tüm zamanlar GMT +2 Saat  
23. sayfa (Toplam 23 sayfa)  

Başlığa cevap gönder