Kayıt Arama SSS Üye Listesi Kullanıcı Grupları Giriş  
Başlığa cevap gönder Hoşçakalın

Hoşçakalın
pervin
Aktif Üye
Aktif Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
Burada Happymiss e üyeliğimin başlangıcından bu yana bir çok konuda kendimce paylaşımlarım ve katılımlarım oldu.Hayatın içinde de zaman zaman tanık olduğumuz sonlar gibi burada süregelen varlığımın sonuna gelmiş bulunuyorum.Ben de bunca zamanın ve emeğin hatırına bir iki satır yazmadan yok olmak istemedim.
Hiç bir kimseyle ve konuyla olumsuzluk yaşamadan ayrıldığımı belirtirken, bilakis benimle paylaşımda bulunan bulunmayan, sevgisini ileten tüm arkadaşlara ve forumun saygıdeğer yöneticisi Nescafe'ye teşekkürlerimi iletiyorum.Umarım benden sonra da uzun soluklu ve böyle düzeyli bir paylaşım platformu olarak uzun yıllar devam eder.Hoşçakal Happymiss.... Bye Bye

Uzman Üye
Uzman Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
pervin yaaa,senin paylasimlarini cok seviyordum ama Confused saygi duyuyorum vardir bir bildigin senin.bende senin yasaminda mutluluklarin hep seninle olmasini diliyorum canim.seni ozleyenlerden biri olucam.bunu unutma yavrum Çiçek
Kullanıcının profilini görüntülePrada tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
_gLamorous_
Hızlı Üye
Hızlı Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
kendine iyi bak pervincim, bende seni özleyenlerden olacağım Bye Kiss

Kullanıcının profilini görüntüle_gLamorous_ tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
PETEK01
Hızlı Üye
Hızlı Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
Canım neden demiycem karar senin Bye Bye Bye
Kullanıcının profilini görüntülePETEK01 tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
medusa
Süper Üye
Süper Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
pervincim yeni görüyorum burayı neden gittin yaaaa Confused

Süper Üye
Süper Üye

Konum: BENİM GERÇEK ÖĞRETMENLERİM ÖĞRENCİLERİMDİR. "Vasat öğretmen anlatır, iyi öğretmen açıklar, daha
Alıntıyla Cevap Gönder
bende yeni görüyorum çok üzüldüm, ama umarım yeni bir başlangıç yapmaya karar verip aramıza dönersin

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Tüm zamanlar GMT +2 Saat  
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)  

Başlığa cevap gönder