Kayıt Arama SSS Üye Listesi Kullanıcı Grupları Giriş  
Başlığa cevap gönder Diş teli kullananlar ?

Diş teli kullananlar ?
Guess
Çaylak Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
Kızlar aramızda diş teli kullanan veya kullanmış olanlar var mı ? happymisssimle
Paylaşım açısından bilgi alışverişi yaparsak faydalı olur diye düşünüyorum,karar veremeyen diş telini gözünde büyüten kişileride cesaretlendirmiş oluruz. Wink
Kullanıcının profilini görüntüleGuess tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
Prada
Uzman Üye
Uzman Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
ben kullanmadim ama uc sene once is yerimde hemen yanimdaki masadaki is arkadasimin igrencliklerini pek bi fazla yasadim.kullanmis kadar oldum. Shocked takip takip cikarmasi ogle yemegimi kac sefer cantamda birakmama sebep olmustur Mad bu takip cikarilan cinsten olanlari igrenc buluyorum.
Kullanıcının profilini görüntülePrada tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
Guess
Çaylak Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
Pradacım iş arkadaşının takıp çıkarılan apareylerden kullanıyor olması senin öğle yemeği açından düşündüğümüzde hiç iyi bir izlenim oluşturmamış haklısın. Evet
Kullanıcının profilini görüntüleGuess tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
_gLamorous_
Hızlı Üye
Hızlı Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
bende hiç kullanmamakla birlikte, tüm çocukluğumun tel kullananlarla birlikte geçtiğini rahatlıkla söyleyebilirim Very Happy 2 kuzenimi çok net hatırlıyorum, zaten beraber büyüdüğümüz için o tellere bi süre sonra okdr alışıyosunuz ki, çıkardıklarını hiç farkedemiyosunuz Very Happy
bi aile dostumuzun kızı da şeffaflardan kullanıyodu, hiç belli olmuyodu, şikyetçi değildi oyüzden. ama şeffaf olanlara hemen başlamamıştı, önce demir olanları kullandı, sonra şeffafa geçti.
Guess sen mi kullanıcaksın yoksa? Deneyimim yok ama bu çıkmayan cinsten olanların ilk takıldığında ve tedavi sonu çıkarıldığında çok acı verdiğini biliyorum.

Kullanıcının profilini görüntüle_gLamorous_ tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
Guess
Çaylak Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
_gLamorous_ canım ben kullanıyorum 1 yıldır sabit tel hem de metal olanlardan. Evet
Eğer benim gibi kullanan veya kullanmış olan varsa birbirimize yardımcı oluruz diye sormuştum. Cool
Ortodontistim tellerimin yaza kadar çıkacağını söylüyor,eğer çıkarırsa pekiştirme dönemine geçip takıp çıkarılan apareylerden kullanıcam.
Pekiştirme dönemi konusunda deneyimli arkadaşlar olsa ne güzel olurdu.
Ehehee keşke sizde kullanıyor olsaydınız. Razz
Prada
Uzman Üye
Uzman Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
bu guzel icten dilegin icin cok sagol guesscim Smile ama yok kalsin ben almayim.birde bak o seffaf olan bence guzel bi fikirmis.
Kullanıcının profilini görüntülePrada tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
Guess
Çaylak Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
Prada'cım. Smile
Ben metal braketlerden kullanıyorum ama yakıştığını düşünüyorum. Cool
Hatta tellerim çıkınca kötü görünürsem diye korkuyorum. Laughing
_gLamorous_
Hızlı Üye
Hızlı Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
pradaya bende katılıyorum, almıyim kalsın Very Happy ama senin böyle kendinle barışık olman çok güzel Guess'cim. genelde millet kabus gibi bakıyo tellere...

Kullanıcının profilini görüntüle_gLamorous_ tarafından gönderilen tüm mesajları bulÖzel mesaj gönder
Guess
Çaylak Üye

Alıntıyla Cevap Gönder
Kabus gibi bakılıyor haklısın canım ama sonucuna değiyor. Wink
_gLamorous_'cum. Kiss
Diş teli kullananlar ?

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Tüm zamanlar GMT +2 Saat  
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)  

Başlığa cevap gönder